Verratti napustio kamp reprezentacije Italije
Foto: EPA

Ima problema s povredom

Verratti napustio kamp reprezentacije Italije

Endin Čaušević

Reprezentacija Italije u narednim danima igra prijateljski meč protiv Urugvaja, te utakmicu kvalifikacija za Svjetsko prvenstvo protiv Lihtenštajna.

Italija će prvo odigrati prijateljsku utakmicu protiv Urugvaja, dok će nekoliko dana nakon toga odmjeriti snage protiv Lihtenštajna. Međutim, selektor Italije Ventura već je naišao na prve probleme.

Naime, italijanski mediji prenose da je kamp reprezentacije Italije danas napustio vezni igrač Marco Verratti. Prema prvim informacijama igrač PSG-a ima problema s povredom i zbog toga su u reprezentaciji Italije odlučili da ga poštede narednih utakmica.

Stručni štab Italije odlučio je da nema potrebe da Verratti rizikuje još veću povredu jer su svjesni da pred njima i nisu toliko bitne utakmice. Verratti je navodno otputovao kući gdje će se oporavljati nekoliko dana, te će potom otputovati na zasluženi odmor.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti