Marco Verratti propušta Euro

Zvanično

Marco Verratti propušta Euro

D. Vejo

Veliki hendikep za reprezentaciju Italije. Vezni igrač Azzurra Marco Verratti operisat će leđa kroz nekoliko dana i neće biti u stanju da se oporavi pred predstojeće Evropsko prvenstvo u Francuskoj.

Ovu informaciju saopštio je danas PSG na svom zvaničnom sajtu. Oni dodaju i to da će se Italijan uputiti u Dohu kako bi pod dirigentskom palicom poznatih svjetskih doktora obavio operaciju leđa. 

Verratti je ove sezone imao minimalnu minutažu upravo zbog povrede koja ga je sputaval da Svecima pomogne u Ligi šampiona kao i u šampionatu.

Naravno, ovo je veliki hendikep za selektora reprezentacije Italije Antonia Contea koji je planirao da 23-godišnjak čini okosnicu veznog reda Azzurra zajedno sa Pirlom na predostjećem prvenstvu u Francuskoj. 

Potražite više informacija na temu Kvalifikacije za EURO 2024:

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi