Ove sezone briljira u dresu PSV-a i zato ga sada Barcelona želi dovesti
Malen je ove sezone postigao čak 16 golova u svim takmičenjima

Arsenal je napravio ogromnu grešku kada ga je prije dvije godine pustio

Ove sezone briljira u dresu PSV-a i zato ga sada Barcelona želi dovesti

S. Pašalić

Barcelona je spremna da u januaru pošalje ponudu za mladog napadača PSV-a, Donyella Malena.

Katalonci su u potrazi za nasljednicima Luisa Suareza, a 20-godišnji Holanđanin bi mogao biti idealno rješenje za budućnost.

Malen od prošle sezone igra za prvi tim PSV-a, a ove sezone briljira te je u 18 utakmica u svim takmičenjima postigao 16 golova.

Španski mediji navode da je Ernesto Valverde slao skaute da gledaju igrača holandskog tima u svakoj utakmici ove sezone.

Pored interesa katalonskog tima, holandski mediji pišu i da je Milan zainteresovan za mladog napadača.

Donyell Malen je inače u Ajaxu još kao dječak započeo svoj putu nogometu, a 2015. je stigao u Arsenal gdje je igrao za mladi tim.

Potražite više informacija na temu Eredivisie:

Ipak, 2017. godine je napustio londonski klub za 600.000 eura, a s obzirom na njegove trenutne igre, Topnici će dugo žaliti zbog toga što su ga pustili.

Zaprati Barcelona, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Barcelona Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti