Verratti želi da napusti PSG
Foto: EPA

Nije mu dosta samo titula prvaka Francuske

Verratti želi da napusti PSG

S. Bošković

Marco Verratti obavijestio je čelnike Paris Saint Germaina da želi da napusti ekipu.

Kako prenose francuski mediji Verratti se sastao s novim sportskim direktom kluba Anterom Henriqueom, a nakon tog sastanka se odlučio da napusti Pariz. 

Agent talijanskog internacionalca Donati Di Campli već par mjeseci govori da njegovom klijentu nije dosta samo titula prvaka Francuske, te da on želi da se bori za osvajanje Lige prvaka. 

U ovom trenutku za Verrattija su najviše zainteresirani Barcelona i Juventus, a za njegove usluge će morati izdvojiti oko 80 miliona funti. 

Potražite više informacija na temu Ligue 1:

Napominjemo, na Park prinčeva Veratti je stigao iz Pescare 2012. godine za 12 miliona funti, a interesantno je da nikad nije igrao u Seriji A, nego samo za omladinske kategorije svog bivšeg tima.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi