Verrattijev agent: Juventus je atraktivnija opcija

Predstavnik italijanskog reprezentativca upozorio PSG

Verrattijev agent: Juventus je atraktivnija opcija

D. Rakanović

Italijanski reprezentativac Marco Verratti mogao bi ovog ljeta napustiti Pariz.

Agent Verrattija Donato Di Campli upozorio je čelnike PSG-a da novac više nije dovoljan, kao i da je Juventus mnogo atraktivnija opcija. 

Međutim, PSG ne želi prodati Verrattija ovog ljeta, iako se za njegove usluge interesuju velikani poput Juventusa i Barcelone, ali Donato Di Campli jasno je stavio do znanja čelnicima francuskog kluba da poboljšaju svoje igre ili rizikuju gubitak njegovog klijenta.

"Juventus će sigurno učiniti nešto posebno u narednom prelaznom roku. Verrati? PSG želi ga zadržati po svaku cijenu. Sada je jasno, novac nije dovoljan. U posljednje četiri ili pet godina francuski klub nije učinio dovoljno da bi poboljšali svoju atraktivnost i podigli nivo svoje igre", rekao je predstavnik Verrattija za Tuttosport i dodao: 

Potražite više informacija na temu Ligue 1:

"Juventus je puno atraktivnija opcija, jer šampione privlače pobjednički timovi".

Verratti je u PSG došao iz Pescare na ljeto 2011. godine. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi