13

Komentari (13)

Pa zar niste mogli sacekati da Ramazan prodje, pa da onda proslavite titulu uz muziku i alkohol, ovo ne sluti na dobro kao bozia kazna sledeci 12 godina Sarajevo nece osvojiti nista.
VenamaHrabrih
Ramazan je tvoja privatna stvar. Sta tebe briga ko sta radi i kako se provodi?? Da mozda ti nisi platio sinocnju proslavu?
AmarHZ
ništa od tog,ko hoče da posti nek ne slavi
powking7
To Merso za ramazan kiti po kafani, masallah daleko cemo
VenamaHrabrih
Sta to tebe b.k.? Ti si neki Alahov glasnogovornik, pa znas ko ce dokle dogurati? Ne smaraj svojim religijskim bajkama. Ko posti, ili ne posti, ko pije, ili ne pije, - njegova privatna stvar. Zivi ti svoj zivot, a druge pusti na miru.
VelaHavle
Da ga hoce zabit AHMO joj nano nanice
manijaci87
pa i jest samo coban za seljacke muzike
Rizzle84
Kmeeee picicu kmeeee, kmeeeeeeeee Kmeeeeeeeee Kmeeeeeeeee Cupiii, kmeeeeee Gledaj nas seljake kako kitimo i slavimo kmeeeeee KMEEEEEEEEEEE KMEEEEEEEEE
manijaci87
VelaHavle
Ovo je sve posljedica toga sto zeljanu guzi ko stigne, i to u bazi...
visokohz
k nozi keruuuuuu!!! +20,+20,+20...
AmarHZ
eto nek je vaš Krpić gradsko dijete
AmarHZ
-20 kako vas više nije stid gubite sve utakmice neplačate dugove i vi u Evropu,znaš šta je onaj Radnik za vas
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.