Veselinović otkrio šta se desilo u svlačionici Plavih na poluvremenu

U nastavku zabili tri gola

Veselinović otkrio šta se desilo u svlačionici Plavih na poluvremenu

A. Čaušević

Željezničar odavno nije bolje odigrao jedan gradski derbi. Na Grbavici je Sarajevo savladano sa 5:2.

Svi igrači Plavih su odigrali veoma dobar meč, uključujući i Mladena Veselinovića koji je u izjavi poslije utakmice otkrio šta se desilo na poluvremenu u svlačionici domaćih pa su u nastavku zabili tri komada.

"Utakmica je krenula nervozno za nas, primili smo rani gol, ali to nas nije pokolebalo, preokrenuli smo, ali smo opet primili naivan gol", rekao je Veselinović te nastavio:

"Pričali smo između sebe, dogovorili smo se da izađemo i da nemamo šta da izgubimo, osjetili smo između sebe eneregiju i strast, zabili smo tri gola na kraju pobijedili 5:2.

Pohvalio je iskusni krilni fudbaler i ambijent u popularnoj Dolini ćupova.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

"Grbavica je još jednom položeila ipsit, ovdje je najljepše igrati u BiH, zbog uređenosti kluba, zbog navijača...", rekao je Veselinović.

Zaprati FK Željezničar, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Željezničar Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

E.Car
Reci im Veseli ko je najveći klub u BiH
1 11
Plavi orkestar
Veseli tu strast si bezveze ubacio,hebi ga ispade još da fe te se i na gej paradi pojaviti.Nema veze odlican si bio,vole te manijaci i nemoj misliti zbog ”strasti” vec što si veceras odigrao fenomenalno.
0 9

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi