Veselinović: Ozbiljna ekipa kao Željezničar ne smije sebi dopustiti da primi ovako komforne golove

Plavi izgubili na Grbavici

Veselinović: Ozbiljna ekipa kao Željezničar ne smije sebi dopustiti da primi ovako komforne golove

A. Čaušević

Bolan poraz doživio je Željezničar na Grbavici, bolji u 19. kolu je bio Velež koji je slavio s 0:2.

Mladen Veselinović je poslije utakmice kazao kako je pobjeda Rođenih došla kao plod neozbiljnosti domaćih fudbalera.

"Gorak poraz na kraju, nismo zaslužili da izgubimo. Mislim da ozbiljna ekipa kao što je Željezničar ne može sebi dopustiti ovako komforne golove. Dva puta pređu centar, primiš dva gola, teško se vratiti poslije toga. Niti jedna ekipa ne može da se vrati poslije tako naivnih golova", kazao je Veselinović.

Željezničar nije uspio ni zatresti protivničku mrežu

"Nije bilo nekih stopostotnih prilika, ali bilo je naznaka. Falilo nam je koncentracije, zadnji pas, nismo iskoristili to što smo imali. Mislim da je rezultat nerealan", dodao je iskusni krilni fudbaler.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Plavi poslije poraza nisu uspjeli doći do titule jesenjeg prvaka.

"Ljepše je otići na pauzu kao prvi, a ne kao drugi. Mi idemo kao drugi što nam daje dodatni motiv da se dobro spremimo. Da vidimo k da ostaje, ko da ide i da Željo bude prvak jer zaslužuje šampionsku titulu", kazao je Veselinović.

Zaprati FK Željezničar, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Željezničar Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Promo

Top Komentari

Disha
Mrs idiote,..sta vam uradismo i kako vas osramotismo da je to za fudbalskih udzbenika.Budite spremni da vas z.icamo od veceras pa do vjecnosti.
6 2
SrcuDragaBojaPlava
dodaj mrtve **** DODAJ
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi