Veselinović s klupe gledao trijumf Viktorije

Četvrta pobjeda Viktorije

Veselinović s klupe gledao trijumf Viktorije

Adnan Beganović

Danas su odigrana dva susreta 4. kola češkog fudbalskog prvensntva, a do četvrte pobjede stigla je Vktorija Plzen na čijoj klupi se nalazio i potencijalni mladi bosanskohercegovački reprezentativac Mladen Veselinović.

Vikroija Plzen, koja je u 2. pretkolu Lige prvaka savladala Željezničar, danas je s minimalnih 1:0 slavila na gostovanju kod Znojma.

Jedini pogodak na susretu postigao je Darida, a treba istači da je pobjedu svoje momladi s klupe gledao i mladi bh. internacionalac Mladen Veselinović.

U drugom današnjem susretu Slovan Liberec je s minimalnih 1:0 savladao Jihlavu, a jedini pogodak na susretu postigao je Rybalka.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.