Vešović divljao: Pišite da smo prvi, je*em li vam sve
EPA

Rijeka jesenji prvak

Vešović divljao: Pišite da smo prvi, je*em li vam sve

Fudbaleri Rijeke uspjeli su jučer osvojiti vrijedan bod na gostovanju kod Dinama (1:1).

Tim kojeg vodi slovenački trener Matjaž Kek je remijem zadržao šest bodova prednosti nad Dinamom i tako postao jesenji prvak, a po završetku utakmice Marko Vešović koji je asistirao Gorgonu za gol bio je strašno izrevoltiran. 

Cronograc je po dolasku u svlačionicu divljao i vikao na novinare.

"Napišite da je Rijeka prva, je*em vam sve da vam je*em", vikao je Vešović i dodao kako Rijeka "nema konkurenciju u prvenstvu kad je sve normalno." 

"Rijeka igra pošteno. Ovaj klub smo dostojanstveno i pošteno prezentovali u Evropi i samim time branili hrvatski fudbal. A ovdje je sve drugačije. Sve ste vidjeli, svi ste pametni. Pa nismo djeca. Ako je nekome cilj da jedna ekipa unaprijed bude prva, neka nam to kažu, pa da druge ekipe mogu igrati svoju ligu", govorio je Vešović. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi