Vešović: Moje momke su impresionirali navijači Sarajeva

Trener Zete još vjeruje u prolaz

Vešović: Moje momke su impresionirali navijači Sarajeva

Edmir Škorić
Teme:

Iako su večeras bili nadigrani na najvećem bh. stadionu, nogometaši Zete revanš dočekuju s poprilično dobrim rezultatom - jednim golom zaostatka uz postignuti gol na strani.

Zeta je krajem prvog dijela iz jedine prave prilike zatresla mrežu Dejana Bandovića, pa trener Rade Vešović može biti optimista uoči uzvrata, koji se sljedećeg četvrtka igra u Podgorici.

 

"Sarajevo je jedna dobra ekipa koja je večeras nošena sjajnim navijačima. Oni su bili njihov 12. igrač. Moji momci su se malo uplašili na početku utakmice, bili su impresionirani ovolikim brojem gledatelja", kazao je Vešović i dodao:

 

"Nakon što smo primili dva gola, vjerovao sam da se možemo dići i to se desilo. Na pres konferenciji sam rekao da, ako moramo izgubiti, da to bude rezultatom 2:1. To se večeras i desilo".

 

O šansama njegove momčadi u uzvratu, Vešović je rekao:

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

 

"Problem u mojoj ekipi je taj što ja imam mali fond igrača i kratku klupu. Dvanaest, trinaest igrača iznijeli su teret svih ovih pet evropskih utakmica tako da su dosta potrošeni. Ali, odlazim zadovoljan iz Sarajeva".

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najčitanije iz kategorije