Veterani Želje bolji od novinara

Humanitarna utakmica na Grbavici

Veterani Želje bolji od novinara

Veterani sarajevskog Željezničara u prijateljskoj su utakmici rezultatom 3:2 bili bolji od selekcije novinara.

U prijateljskom susretu između vetarana sarajevskog Željezničara i odbrane selekcije novinara, koji se igrao u humanitarne svrhe zbog pomoći oboljelima Josipu Katalinskom i kolegi novinari Tončiju Markoviću, bolji su bili nekadašnji asovi tima sa Grbavice rezultatom 3:2.

Strijelci za sarajevske plave bili su Dino Đurbuzović, Almir Gredić i Rusmir Cviko, dok su za novinare pogodili Mirza Kolar i Jasmin Ligata.

Inače, susretu su prisustvovale neke od legendi tima sa Grbavice, uključujući Ivicu Osima, Katalinskog, Smajlagića, a bio je to ujedno i spoj nekoliko šampionskih generacija sarajevskog Željezničara, od prije i poslije rata.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.