Veziri bolji od Šibenika

Prijateljski susret

Veziri bolji od Šibenika

Adnan Beganović

Fudbaleri Travnika u prijateljskom susretu svladali su Šibenik (3:2).

Gosti iz Šibenika mnogo bolje su otvorili susret i golovima Bačelić - Grgića došli su do značajne prednosti (2:0). Međutim, izabranici Nedžada Selimovića nisu se predavali i uspjeli su napraviti veliki preokret i na kraju sasvim zasluženo slaviti. Dva gola u velikom preokretu za Travnik je postigao Vedad Džafić, dok se jednom u listu strijelaca upisao Haris Zatagić.

Nakon susreta za SportSport.ba trener Vezira Nedžad Selimović je izjavio:

"Mislim da je susret bio jako kvalitetan. Šibenik je mnogo bolje ušao u isti, no mi smo smogli snge za preokret. Zadovoljan sam i igrom i zalaganjem mojih izabranika, ali osjetilo se umor kod obje ekipe jer se trenutno iste nalaze u fazi mini priprema."

Prijateljski susret:
Travnik - Šibenik 3:2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.