Veziri optimistični pred duel s Rudarom

Travnik čeka Rudar

Veziri optimistični pred duel s Rudarom

Midhat Šljivak

Ekipa Travnika priprema se za utakmicu 20. kola Premijer lige Bosne i Hercegovine.

Gost na Piroti je ekipa Rudara iz Prijedora, a Veziri iz ovog meča očekuju pobjedu. Optimista je trener tima Darko Vojvodić.

"Bijeg iz opasne zone za nas bi mnogo značio i ako igrači ispoštuju dogovoreno u svlačionici pobjeda neće izostati. Iako nas je u protekloj sedmici pogodila gripa i još uvijek ne znam ko će biti zdrav do subote, nisam ni odredio sastav. Obećavam da će oni koji istrče na teren Pirote dati svoj makismum i da ćemo uspjeti pobijediti u za nas najvažnijoj utakmici", izjavio je trener Vojvodić.

Optimističan je i iskusni golman Travnika Adis Nurković. 

"Nakon utakmice sa Čelikom sigurno da nam je poraslo samopouzdanje i da ćemo lakše igrati iduće kolo protiv Rudara. Međutim, mi moramo da gledamo iz utakmice u utakmicu i borimo se svaki bod. Vjerujem da Rudar dolazi da pokuša osvojiti neke bodove, obzirom da su nastavak sezone otvorili loše, porazom od Drine", rekao je Nurković, te je dodao:

"Nas interesuje samo pobjeda, jer smo u takvoj situaciji da ni pod koju cijenu ne smijemo gubiti bodove na našem terenu. Obećavam da ćemo dati sve od sebe da ostvarimo pobjedu i da ne iznevjerimo povjerenja trenera Vojvodića", istakao je Nurković.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Meč Travnik - Rudar igra se u subotu na Piroti s početkom od 15 sati.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi