Veziri počeli sa radom, Remetić optimista

Travnik želi i naredne sezone igrati Prvu ligu FBiH

Veziri počeli sa radom, Remetić optimista

S. Mlaćo

Jučer su sa pripremama za drugi dio sezone Prve lige FBiH startali i nogometaši Travnika. Veziri se nalaze u veoma teškoj situaciji, slijedi im grčevita borba za opstanak u ligi, međutim bili su veoma aktivni u zimskom prelaznom roku što daje nadu navijačima, te svima u klubu.

Prozivku je jučer obavio novi šef struke Igor Remetić kojem se odazvalo 18 igrača.

“Krenuli smo s pripremama za NK Travnik jednu od najtežih proljeća u novijoj historiji. Svi u klubu su svjesni težine zadatka koji je ispred nas, ali optimizma ne nedostaje. Moj zadatak je da tu pozitivnu energiju prenesem na igrače”, izjavio je Remetić, te dodao.
"Želio bi da se zahvalim čelnicima kluba koji su u vrlo kratkom roku uspjeli dovesti nekolicinu pojačanja i već sada napravili respektabilan tim. Prelazni rok još nije zaključen i očekujem dolazak još igrača na ciljane pozicije u timu. Moramo raditi vrijedno i naporno jer nemamo puno vremena”, dodao je novi šef struke Vezira.

NK Travnik će se u Travniku zadržati do 11. februara nakon čega odlazi u Gabelu na prijateljski susret protiv GOŠK-a kojem će to biti generalka pred prvenstvo, a zatim slijedi odlazak na desetodnevne pripreme u Makarsku gdje su Veziri dogovorili dvije prijateljske utakmice.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije