Hinović i Vazda pojačali Travnik

Veziri sve jači

Hinović i Vazda pojačali Travnik

E. Škorić

U redove NK Travnik stigla su nova pojačanja, a potpisali su ugovore i Anes Vazda, te Salih Hinović.

Travničani su doveli dosta pojačanja u ovom prelaznom roku, pa su već stigli Durak, Kokot, Popović, Smriko, a nakon njih na Pirotu dolaze i Vazda, te golman Hinović.

Vazda je u prvom dijelu sezone upisao devet premijerligaških nastupa za Mladost i postigao je jedan pogodak. Prije tima iz Kaknja igrao je u Sloveniji, a ponikao je u FK Sarajevo.

Što se Hinovića tiče, on je dobr poznato ime bh. javnosti. Branio je u Čeliku iz Zenice, gradačačkoj Zvijezdi, Mladosti DK, Rudar Kaknju...

Potražite više informacija na temu Prva liga Federacije BiH:

Obzirom na to da se radi o provjerenim imenima, Travničani mogu da budu optimisti pred nastavak sezone u Prvoj ligi FBiH. Nakon prvog dijela Veziri su 15. na tabeli sa samo sedam osvojenih bodova i pokušat će da zadrže ostanak.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi