Veznjak Barcelone napustio trening kada je čuo da neće biti starter!

Vidal nezadovoljan

Veznjak Barcelone napustio trening kada je čuo da neće biti starter!

Edmir Škorić

Po saznanju da neće biti u prvih 11 za El Clasico, iskusni Arturo Vidal je napustio trening.

Kako javljaju izvori ESPN-a, Vidal je poludio kada je čuo da ga Ernesto Valverde ne planira staviti u početnu postavu.

Obično 32-godišnji Čileanac na treninzima ostaje i duže nego što treba, ali ovaj put je "skratio" trening, sav ljut zbog činjenice da nije u sastavu.

Nekoliko igrača pokušalo je utješiti Vidala, ali čileanski internacionalac se nije mogao smiriti.

U 20 sati počinje SPEKTAKL! Kvote su fantastične, a favorit je ipak domaća ekipa. Kompletnu ponudu pogledajte na OVOM linku.

Ovo će dobro doći Antoniju Conteu i Interu koji planiraju da ga kupe u januaru. Conte je s Vidalom radio u Juventusu i želi ga u svojoj momčadi, a čini se da ni Čileanac više nema previše motivacije na Nou Campu.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Vidal je prošli mjesec rekao da se ne osjeća važnim i da je vrijeme da ode i od tada je samo jednom bio stater u onoj "nevažnoj" utakmici protiv Intera u Ligi prvaka. Uglavnom ne počinje utakmice, a to očito neće biti slučaj ni danas.

Ove sezone je upisao 17 nastupa i postigao je četiri gola, ali u 12 navrata je ulazio s klupe. U Barcu je stigao iz Bayerna za nešto manje od 20 miliona eura u ljeto 2017. godine i za Blaugranu je upisao 70 nastupa.

Zaprati Barcelona, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Barcelona Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi