Vi pitate, Hasan Salihamidžić odgovara

Pitajte zvijezdu

Vi pitate, Hasan Salihamidžić odgovara

M. Skaka

Već danas na forumu portala SportSport.ba postavite pitanje za Hasana Salihamidžića i možda ćete baš vama Braco odgovoriti na press konferenciji u Sarajevu, 11.10.2013. povodom UEFA Champions League Trophy Toura, koji prezentira UniCredit.

Pitanja za Hasana Salihamidžića postavljajte NA NAŠEM FORUMU.

Pitanja na forumu SportSport.ba mogu postavljati samo registrovani članovi foruma, pa ako se već niste uključili, uradite to odmah OVDJE. Jedno od pitanja koje postave naši forumaši biće odabrano i Hasan Salihamidžić će odgovoriti na njega na press konferenciji povodom Turneje trofeja, te će još jedno pitanje biti odabrano među onima koja budu postavljena putem aplikacije „Pitajte zvijezdu“, koja će biti postavljena na facebook stranici UniCredit Bank https://www.facebook.com/UniCredit.Bank.BiH.

Snimak odgovora bit će objavljen portalu SportSport.ba i na facebook stranici Unicredit Bank. 


UEFA Champions League Trophy Tour

UEFA Champions League Trophy Tour, koju prezentira UniCredit, dovodi u Sarajevo Hasana Salihamidžića, kao lokalnog ambasadora ovog jedinstvenog događaja, koji će u periodu od 09.10. – 14.10.2013. posjetiti Bosnu i Hercegovinu i svim zaljubljenicima nogometa dočarati sportsko uzbuđenje UEFA Lige prvaka kao i razne nogometne atrakcije.

Hasan Salihamidžić će kao ambasador UEFA Champions League Trophy Tour-a za Bosnu i Hercegovinu u petak 11.10.2013. otvoriti centralni događaj u  Sarajevu, postavljen na parkingu ispred Narodnog pozorišta. Pored druženja sa medijima, bit će upriličena i sesija autograma i slikanja sa Hasanom Salihamidžićem.

UEFA Champions League Trophy Tour, počela je 20.09.2013. u gradu domaćinu finala UEFA Champions League 2015 – Berlinu, a od 27. – 29.09. posjetit će Budimpeštu. Turneja, koju prezentira UniCredit, trajat će 5 sedmica i pored Bosne i Hercegovine, Njemačke i Mađarske, posjetit će još i Rumuniju i Bugarsku.

Milioni su gledali trofej samo na ekranu. Građani Bosne i Hercegovine će ga uskoro moći vidjeti uživo u sklopu UEFA Champions League Trophy Tour-a, koja će u oktobru posjetiti Bosnu i Hercegovinu.  Turneja trofeja će prvo posjetiti Banja Luku 09.10.2013., zatim nastaviti put ka Sarajevu, gdje će od 11.10. do 13.10.2013. biti upriličen centralni događaj uz multimedijalnu, interaktivnu, tehnički inovativnu izložbu UniCredit Walk of Champions, te pregršt nogometnih atrakcija i sportskog uzbuđenja UEFA Champions League. Finalna stanica Turneje trofeja u Bosni i Hercegovini bit će u Mostaru, 14.10.2013. godine. 

Turneja trofeja UEFA Champions League koju predstavlja UniCredit postaje dio europske tradicije. Od 2009. do 2012. godine, Turneja je posjetila 13 zemalja, a više od 480.000 fanova je uživalo u ovom jedinstvenom događaju, koji je prešao preko 10.500 kilometara, i na kojem je napravljeno preko 116.000 fotografija sa trofejom.

Podsjetimo se na nogometne uspjehe Hasana Salihamidžića:

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

Više detalja možete pronaći i na mikro stranici posvećenoj sponzorstvu UEFA Champions League, na našem jeziku, sa posebnim  dijelom posvećenim Turneji trofeja: http://be-part-of-it.unicredit.eu/bs-ba/tour/2013.html, te na facebook stranici UniCredit Bank https://www.facebook.com/UniCredit.Bank.BiH

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.