Vićentić: Kvalitetna odbrana bila je naš adut

Strateg KK Radnik nakon velikog uspjeha

Vićentić: Kvalitetna odbrana bila je naš adut

D. Vejo

Ekipa Radnika iz Bijeljine bila je bolja od Sutjeske iz Foče u finalnoj seriji play-offa prvenstva Republike Srpske (3:2), čime je osigurala učešće u Premijer ligi BiH naredne sezone.

Bijeljinci su bili dosta dominantni nakon regularnog dijela šampionata, poslije čega je uslijedio play-off. Lako su završili stvar sa Sokocem u polufinalu, a zatim su naišli na tvrd orah zvan Sutjeska.

Nakon vodstva od 2:0, plavo-bijeli su se opustili, što ekipa iz Foče maksimalno koristi te tako dolazi do rezultatskog egala (2:2). Odlučivala je majstorica, odnosno peti susret u kojem je Radnik pokazao veći kvalitet, te na koncu ponio epitet najboljeg tima u Republici Srpskoj.

Zadovoljan igrom svojih izabranika, bio je i strateg tima iz Bijeljine.

"Prije svega bih čestitao ekipi Sutjeske koja je odigrala sjajno u finalnoj seriji. Nakon 2:2, moji igrači postali su dosta nervozni i izgubljeni ali smo na svu sreću uspjeli da se saberemo i tako osvojimo titulu prvaka Republike Srpske. Tokom cijele sezone, krasila nas je kvalitetna odbrana. Zasluženo smo najbolji tim", poručio je trener Radnika, Branislav Vićentić.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi