11

Komentari (11)

Comandini
_admirr.x
Nasim ljudima nista se ne moze ugodit ..
Joco89
Kriminalac svjetskih razmjera. Gdje li će ova ljudska slina i hemoroid Milorada Dodika da bude posle Oktobra 2022 ?
Manager
a šta je to Oktobra 2022. ? Izbori ?
rabodimis
Laze papak.. Sve kontra treba citat..
Malmi_Suomi
M R Š u P.m. yebo ti DoDick tetku To čisto radi reda Vico čkapi Laktaška. Upssss, pa on je predjednik N/FSBiH yebo te , auuuu šta napisah?! -;
epson
Marš jade, ti i tvoje sudije su onakvom Zelji prošle sezine OTELI brat bratu 10 bodova
tbra
RollingBlunt
Jos samo da nisu duzni milione bili bi odlicni P.S. Zeljovac sam
Malmi_Suomi
Ti Željovac a pišeš Tako? Onda sam i ja Zvezdaš po tvom pisanju. Na žalost, BH realnost . A da si pravi Željovac , bio bih uz klub sa milijunima a i bez njih. Ja nisam Željovac, nego Sarajlija ali.... Neka nama dva diva iz Šehera jer grad Sarajevo ne bi bio što jeste bez jednog od ova dva kluba .
RollingBlunt
Prijatelju rodjeni sam Sarajlija i veliki Zeljovac, ja volim Zelju i uvijek cu ga voliti, to sto sam rekao da su duzni milione, nije tajna.. meni je zao toga.. a to sto kod nas ljudi nisu navikli da im istinu kazes to nije moj problem, odmah niko ne valja, dizu nos.. treba nekad prihvatiti realnost, ne ici dublje u probleme… zavrsit cemo ko Celik ako se neato ne skonta… viva la Zeljo stari ;)
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.