Victoria zabranila Davidu intervju
Ilarija D'Amico

Ljubomora Beckhamovih

Victoria zabranila Davidu intervju

Victoria Beckham zabranila je svom suprugu Davidu da ode na intervju koji bi radila prelijepa italijanska voditeljica Ilarija D'Amico.

Prelijepa voditeljica Sky Sportsa Ilaria D'Amico trebala je razgovarati s Davidom Beckhamom koji pojačava italijanskog prvoligaša Milana na tri mjeseca. Sve je bilo spremno za intervju, ali uslijedila je Victorijina zabrana.

Engleski mediji tvrde da je Beckhamova žena saznala da je Ilaria jedna od najzgodnijih voditeljica u svijetu fudbala, te je, kada je vidjela njene fotografije na internetu, zabranila suprugu odlazak na intervju.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najčitanije iz kategorije