Vida mangupski odgovorio na prozivke sa tribina: Imam ja dovoljno godina..

Hrvatski reprezentativac ostao hladan

Vida mangupski odgovorio na prozivke sa tribina: Imam ja dovoljno godina..

Domagoj Vida je večeras svih 90 minuta proveo na terenu u Beogradu, gdje je sa svojim Bešiktašom remizirao sa Partizanom (1:1).

Tokom većeg dijela utakmice, Vida je bio izložen raznim provokacijama sa tribina, odakle su se čuli jaki zvižduci upućeni hrvatskom reprezentativcu. Ipak, Vida se nije dao isprovocirati pa je nakon utakmice u izjavi za TV zaista mangupski odgovorio na pitanje o tome.

"Imam dovoljno godina da me ovakve stvari ne diraju pretjerano. Bila je lijepa atmosfera. Čestitam i Partizanu i njegovim navijačima, pa se vidimo za sedam dana", poručio je Vida s osmijehom na licu.

Hrvat vjeruje da će Bešiktaš ipak izboriti plasman u grupnu fazu Evropske lige.

Potražite više informacija na temu Liga Evrope:

"Bilo nam je teško večeras, ali mislim da ćemo proći dalje. Mislim da je remi večeras najrealniji rezultat, čeka nas nova utakmica pa ćemo vidjeti. Idemo na pobjedu, naravno", zaključio je Domagoj Vida.

Top Komentari

Svojprisebi
da su ovi genocidasi ti bi pokojni bia al svaka cast na odgovoru mr vida
19 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi