Vidal: Ne bojim se titule

Želi osvojiti prvenstvo

Vidal: Ne bojim se titule

E. Oštraković

Inter ove sezone igra zaista sjajno, te se nalazi na drugom mjestu u italijanskom prvenstvu samo bod iza Milana.

U Interu se ne boje borbe za titulu, a to posebno vrijedi za Artura Vidala koji vjeruje da Juventus nije prvi favorit za titulu.

"Ne bojim se da izgovorim riječ Scudetto. Osvojio sam mnogo trofeja u Njemačkoj i Španiji, ali želim i sa Interom. Moramo da radimo, da se fokusiramo na utakmicu i da idemo jednu utakmicu za drugom. Na kraju ćemo vidjeti da li je to dovoljo da osvojimo titulu", rekao je Vidal, te je dodao:

"Prošle godine Inter je bio blizu, ali tim je bio mlad. Morali su raditi više, ali ove godine šansa je dosta bolja", završio je Vidal.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi