Rečenica nakon koje mu nije bilo spasa: Šta je to Vidal rekao sudiji Tayloru?

Dobio dva žuta za deset sekundi

Rečenica nakon koje mu nije bilo spasa: Šta je to Vidal rekao sudiji Tayloru?

A. Čaušević

Noćna mora Artura Vidala u mečevima protiv Reala je nastevljena i sinoć. Osim poraza Čilenac je i dobio crveni karton. 

Vidal je u prvom poluvremenu za desetak sekundi dobio dva žuta kartona nakon što sudija Anthony Taylor nije svirao penal za Nerazzurre.

Taylor je bio blizu, smatrao je da start Varanea nad Vidalom nije za kazneni udarac i odlučio je da se igra nastavi. Nakon toga je čileanski veznjak eksplodirao.

Nervozni Vidal je prvo dobio žuti karton, a nakon čega je izgovorio rečenicu poslije koje mu nije bilo spasa te je morao pod tuš.

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

"Imaš tu sr*nje od VAR-a da pogledaš i ti ništa ne radiš", navodno je kazao Vidal pa je Taylor izvadio crveni karton i poslao ga napolje.

Vidal je dobio crveni karton pri rezultatu 0:1. Real je u drugom poluvremenu postigao još jedan gol za siguran trijumf.

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Maestro
Vidal važi za igrača koji je na rubu crvenog martina kad god igra a ako ova račanova vrijedi da se dobije crveni karton to nema smisla.Ovde je to Taylor imao striktne upute ko mora pobijedit isti slučaj kao naša reprezentacija kad je igrala protiv Francuske u kvalifikacijama kad je onaj Škot dosudio penal jednostavno se diriguju iz Uefe šta i kako mora bit!
6 12
bavarac88
Stima se i uz ****ni WAR,svirat penal za Real da nikakvog kontakta ne bude smijesno,pa ocigledniji je preksaj bio nad Vidalom,bar je bilo kontakta.Uz sve to sudija ni ne gleda WAR,jasne upute je dobio da Real mora da pobjedi.Plus ovaj Hakimi igrao za Real sinoc ne za Inter.Gamad od ekipe,,,fujjjjj
2 9

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi