Vidić: Mislim da ću u julu početi trenirati

Stoper Manchester Uniteda povrijeđen

Vidić: Mislim da ću u julu početi trenirati

Odbrambeni igrač Manchester Uniteda Nemanja Vidić se nada da će početi trenirati u julu, uoči početka priprema za narednu sezonu.

Srbijanski internacionalac od decembra je van stroja, nakon što je pretrpio tešku povredu ligamenata i za njega je sezona odavno gotova.

 

Menadžer Manchester Uniteda Sir Alex Ferguson potvrdio je da Vidića neće biti na terenu do kraja ove sezone, te da se očekuje da bi se na teren mogao vratiti u julu.

Potražite više informacija na temu Premier league:

 

"Oporavak ide prilično dobro. Moram reći da više radim sada nego dok sam igrao. Mislim da ću biti spreman za početak naredne sezone i nadam se da ću sa treninzima početi u julu", rekao je Vidić za službenu stranicu Manchester Uniteda.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.