Vidić: Moramo vježbati izvođenje penala

Igrači Man. Uniteda promašili tri penala

Vidić: Moramo vježbati izvođenje penala

Kapiten Manchester Uniteda Nemanja Vidić bio je zadovoljan minimalnom pobjedom (1:0) protiv Galatasaraya na startu Lige prvaka, ali je priznao da ga brine novi promašeni penal.

United je na posljednje tri utakmice promašio tri penala - prvo je protiv Southamptona promašio Holanđanin Robin Van Persie, potom je Meksikanac Chicharito Hernandez bio neprecizan protiv Wigana, da bi protiv Galatasaraya Portugalac Nani katastrofalno loše izveo udarac sa 11 metara.

I to nije sve, na pripremnim utakmicama promašivali su Wayne Rooney i Ashley Young.

"Moraćemo da vježbamo penale, evidentno. Mnogo promašujemo u posljednje vrijeme, eto, i ja sam promašio za Srbiju protiv Slovenije", kazao je Vidić, prenosi Tanjug.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti