Vidić o dolasku Sancheza: Uzbuđen sam poput navijača

Prokomentarisao veliki transfer

Vidić o dolasku Sancheza: Uzbuđen sam poput navijača

Nekadašnji kapiten Manchester Uniteda Nemanja Vidić sretan je zbog dolaska Alexisa Sancheza na Old Trafford.

Sanchez je u Manchester United stigao u najvećoj trampi u zimskom prijelaznom roku. Budući da mu je isticao ugovor na ljeto, u Arsenalu su bili primorani da ga puste, a za njega su dobili Mkhitaryana.

Da su Crveni đavoli napravili veliki posao svjestan je i Nemanja Vidić, koji je rekao da je i on poput navijača Manchester Uniteda uzbuđen zbog dolaska Sancheza.

"I ja sam, poput navijača, uzbuđen. On je igrač koji je igrao u nekoliko vrhunskih klubova, posjeduje iskustvo, osvajao je trofeje, igrao Ligu prvaka... Svakako dobar posao za nas jer će on donijeti nešto drugačije Manchester Unitedu", kazao je Vidić, prenose otočki mediji, te dodao:

Potražite više informacija na temu Premier league:

"Kada, kao klub, želite igrača poput Sancheza - ne razmišljate da li ga žele City, Barcelona ili neko treći- Jedino o čemu mislite jeste da će on napraviti razliku, što i jeste slučaj s njim. Donijet će promjenu i poboljšaće igru tima, pomoćiće nam da 'rastemo'. Drago mi je što je došao", istakao je Vidić.

Čileanac će u Manchester Unitedu zarađivati 26 miliona eura godišnje i time će postati najplaćeniji fudbaler u historiji Premier lige.

Zaprati Manchester United, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Manchester United Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti