Vidić se vratio treninzima

Nakon pola godine pauze

Vidić se vratio treninzima

Edmir Škorić

Nakon šest mjeseci pauze zbog povrede, nogometnim travnjacima vraća se kapiten Manchester Uniteda Nemanja Vidić.

Vidić je teško povrijedio ligamente koljena u utakmici grupne faze Lige prvaka protiv Basela u decembru prošle godine i otad je izvan pogona.

 

Njegov izostanak itekako se osjetio u momčadi Sir Alexa Fergusona, jer su Crveni vragovi do kraja sezone ostali bez ijednog trofeja.

Potražite više informacija na temu Premier league:

 

Vidić se vratio trenažnom procesu, a u klubu očekuju da bude spreman do sredine avgusta, kada United kreće u novu sezonu.

Zaprati Manchester United, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Manchester United Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.