Vidić smirivao srbijanske huligane

Na susretu Srbija - Novi Zeland

Vidić smirivao srbijanske huligane

Adnan Beganović

Fudbalska reprezentacija Srbije u prijateljskom susretu poražena je od slabašnog Novog Zelanda, no ono što je obilježilo ovaj duel nije igra, nego neredi srbijanskih huligana.

Srbijanski huligani tokom cijelog susreta imali su svoj "šou", a isti je kulminaciju doživio 15 minuta prije posljednjeg sudijskog zvižduka.

Oni koji sebe nazivaju navijačima počeli su na teren ubacivati boce, a jedna je navodno pogodila i jednog igrača Novog Zelanda pa su Novozelanđani od sudije tražili prekid utakmice. Međutim, susret je ipak priveden kraju.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.