Vidić, Van Der Sar i Rooney će biti spremni

Manchester United gostuje Tottenhamu

Vidić, Van Der Sar i Rooney će biti spremni

Menadžer Manchester Uniteda Sir Alex Ferguson je uvjeren kako će Wayne Rooney, Nemanja Vidić i Edwin van der Sar biti spremni za gostovanje na White Hart Laneu sutra kod Tottenhama.

Manchester United se trenutno nalazi u sjajnoj seriji od 20 utakmica bez poraza u Premier ligi, a Ferguson se nada kako će gore spomenuta trojka biti spremna za sutrašnji derbi sa Tottenhamom, te produžiti tu seriju.

"Wayne i Nemanja su trenirali jako dobro ove sedmice i trebali bi biti spremni za sutrašnji derbi. Edwin malo zaostaje za njima što se spreme tiče, ali je danas i on trenirao, pa se nadam da će i on biti na golu protiv Tottenhama", rekao je Ferguson.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.