Vidno razočarani vlasnik PSG-a se oglasio, šta dalje?

Vidno razočarani vlasnik PSG-a se oglasio, šta dalje?

Edmir Škorić

Posao Unaija Emeryja lebdi u zraku i pitanje je trenutka kada će ovaj španski trener dobiti otkaz u PSG-u.

Parižani su uložili bogatstvo da bi napravili tim za nešto više u Ligi prvaka, a zaustavljeni su u četvrtfinalu, pošto ih je u dva meča, prvo 3:1, pa 2:1, savladao Real Madrid.

Dakle, Emery je razočarao vodstvo PSG-a, a osjeti se to i po izjavu vlasnika Nassera Al-Khelaifija.

"Upitan je i rad trenera... No, nije ovo mjesto za kritikovanje. Razgovarat ćemo sa igračima. Danas ne želim reagovati, ali jako smo razočarani i uzrujani. Smriit ćemo se, pa onda razmišljati o narednim potezima", poručio je Al-Khelaifi.

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

Sve su prilike da će u narednih 24 sata Emery postati bivši trener PSG-a, jer s Neymarom, Cavanijem, Mbappeom... nije dovoljno samo osvojiti trofeje u domaćem prvenstvu.

Top Komentari

Benjamingst
Kad se sjetim Crvena Zvjezda 90/91...ili 89/90 A.C. Milan Van Beaten, Rud Gullit... itd tim je bio kao sto je danas Real... C.Z u prvom mecu odigra 1:1 natural Milan.. revas 1:0 prekid magla... onda 1:1 Penali i Milan ode dalje... Zvjezda bez ulozenih miliona imala je najaci tim na svjetu danas bi taj tim razbio sve vase milione... ali rat sjeba jaku YU Ligu i C.Z....
5 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije