Vieira bi mogao preći na Stamford Bridge

Francuz se vraća u London?

Vieira bi mogao preći na Stamford Bridge

Edmir Škorić

Zadnji vezni igrač milanskog Intera, Francuz Patrick Vieira, nezadovoljan je statustom na Meazzi. Mourinho ga je zbog toga izostavio na utakmici sa Udineseom, a ovaj se našao na tribinama Stamford Bridgea?!

Naime, Patrick Vieira je sam pokrenuo špekulacije prošle sedmice o njegovom mogućem odlasku iz Intera. Navodno, nezadovoljan je svojim statusom u klubu i kao rezultat toga, Jose Mourinho izostavio ga je iz momčadi tokom susreta sa Udineseom.

Francuski mediji tvrde da je Vieira bio na tribinama Stamford Bridgea u susretu Chelsea i Liverpoola. Isti pišu kako je Francuz blizu prelaska u redove londonskih Plavih, bez obzira na činjenicu što je Chelsea kažnjen sa jednom sezonom zabrane kupovine igrača.

Sa Stamford Bridgea su uložili žalbu, čekaju pozitivan odgovor i nadaju se da će Vieira biti već u januaru njihov igrač. Prijeko im je potreban, pošto će i Obi Mikel i Michael Essien nastupati u afričkom kupu nacije.

Zaprati Internazionale, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Internazionale Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti