Zanimljiv video na Instagramu

Vieira nije znao gdje je Balotelli, a onda se oglasio i Super Mario

E. Čaušević

Fudbaleri Nice počeli su jučer svoje pripreme za novu sezonu, a Mario Balotelli je već zadao glavobolje novom treneru Patricku Vieiri.

Balotelli je na kraju prošle sezone izjavio da napušta Nicu, ali još uvijek nije dobio ponudu koju čeka. Italijanski napadač je s francuskim klubom vezan ugovorom na još jednu sezonu, a Vieira je očekivao da će se on pojaviti na prvom treningu pred novu sezonu.

Nica je jučer zvanično počela pripreme za nove izazove, a igrači su imali priliku da se upoznaju s Vieirom koji je nedavno izabran za novog trenera. Ipak, Vieira se iznenadio kada je shvatio da Balotelli nije došao na trening, te je kasnije poručio da uopšte ne zna gdje je Italijan.

Očito je da je Mario mislio da ima nešto duži odmor od ostatka tima što nije tačno. U Nici su potvrdili da ne znaju gdje se nalazi Super Mario, te da im nije javio da ne dolazi na trening. Balotelli ih je sinoć riješio tih muka objavom videa na Instagramu.

Potražite više informacija na temu Ligue 1:

Balotelli se još uvijek nalazi u Italiji, a svoj "odmor" iskoristio je za druženje sa popularnim reperom. Sve je to zabilježio videom kojeg je podijelio sa svojim fanovima na ovoj društvenoj mreži.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi