Balotelli: Povratak u Italiju? Realna opcija...

Žele ga još Marseille, Nica...

Balotelli: Povratak u Italiju? Realna opcija...

Italijanski reprezentativac Mario Balotelli je, čini sve, sve bliže povratku u Serie A.

Balotelliju je po završetku sezone istekao ugovor sa Nicom, a iako mu je ovaj francuski klub nudio produženje saradnje, odlučio je da se zahvali na ponudi i potraži novi izazov u karijeri.

Kako stvari stoje, Balotelli je u ovom momentu najbliže povratku u italijanski fudbal, a trenutno kao moguća destinacija se najviše pominje Napoli kojeg odnedavno vodi Carlo Ancelotti.

Potražite više informacija na temu Serie A:

"Povratak u Italiju je realna opcija, kao i mnoge druge. Još uvijek čekam da vidim šta će se dogoditi, ne mogu za sada ništa više da kažem. Imam zakazan sastanak sa Raiolom iduće sedmice... Nikad neću reći ne Italiji, bez sumnje, ali vidjećemo", kazao je Balotelli.

Ne nedostaju Balotelliju ponude ni iz ostalih evropskih liga. U redu za njegovo dovođenje još su Marseille, Borussia Dortmund, DC United...

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi