Vieri na probi u Galaxyu
Christian Vieri

Vieri na probi u Galaxyu

Samo nekoliko dana nakon što je raskinuo ugovor sa Atalantom, nekadašnji reprezentativac Italije, Christian Vieri otišao je na probu u Los Angeles u ekipu Galaxya.
 

Vieri (35) je zbog male minutaže prošle sedmice raskinuo saradnju sa Atalantom za koju je u predhodnih godinu dana odigrao svega devet utakmica. Prema pisanju italijanske štampe, Vieri se već nalazi u SAD, a ukoliko potpiše ugovor sa Galaxiem to će mu biti 14. klub u karijeri koja je započeta 1989. godine kada je potpisao profesionalni ugovor sa Pratom.

Popularni Bobo ime je stekao u Atalanti sredinom 90-ih godina, odakle je otišao u Juventus, pa zatim u Ateltiko Madrid. Po povratku u Italiju igrao je za Lazio i Inter, a nosio je i dresove Torina, Pize, Venecije, Ravene, Milana, Monaca i Fiorentine.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti

Najčitanije iz kategorije