Vieri u Botafogu krajem mjeseca

Rekao pa porekao

Vieri u Botafogu krajem mjeseca

E. Škorić

Iako je prije nekoliko sedmica tvrdio da napušta fudbal, italijanski napadač Christian Vieri uskoro bi trebao potpisati za brazilski Botafogo.

Prema pisanju Globoesporte.com Franck Assuno, menadžer Christiana Vierija, sastao se jučer sa predsjednikom brazilskog Botafoga Luisom Pereirom kako bi razgovarali o sitnim detaljima novog ugovora.

"U srijedu putujem u Botafogo ponovo kako bih potpisao sve dokumente, a odmah nakon toga vijest će biti objavljena na službenim web stranicama kluba", kazao je Assuno, te dodao.

"Vieri mora proći liječnički pregled u Rio de Janeiru prije nego se predstavi Botafogu. To će najvjerovatnije biti između 25. i 30. novembra".

Ovo će 36-godišnjaku biti 13 klub u karijeri, a prepoznatljive tragove ostavio je igrajući u Milanu, Interu, Juventusu i Atletico Madridu.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.