Vieri u trećoj brazilskoj ligi
Vieri iz slavnih dana u Atleticu

Vieri na putu za Brazil

Vieri u trećoj brazilskoj ligi

Iako su brazilski mediji prije nekoliko dana objavili da bi Christian Vieri mogao postati novi član Botafoga, danas su objavili novu vijest. Bobo Vieri nalazi se pred potpisom ugovora s brazilskim trećeligašem Boavistom.

Vieri bi navodno trebao potpisati ugovor do maja naredne godine, a zarađivao bi oko 30.000 eura mjesečno. Vieri bi igrao u klubu čiji se stadion nalazi nekih 90 minuta od Rio De Janeira.

Pored plate od 30.000 eura mjesečno Vieri bi dobio i ličnog vozača koji bi ga svaki dan vozio od stadiona do Rija gdje bi živio. Vieri je prije nekog vremena izjavio da bi nakon završetka igračke karijere mogao preseliti u Rio, ali izgleda da će tamo otići i odigrati svoju posljednju igračku sezonu.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.