5

Komentari (5)

dsimic
Svijet je jednostavno otišao u vražiju mater.
xX_Bosnian_Bull_Xx
Nema minut sutnje za 10'000+ palesrinaca a 4000+ su djeca! Da da, ne prica se o 10'000+ ubijeni, sto nisu krivi za napad hamasa! Samo su izraelci vazni, drugi zivot nije bitan, da da da!
xX_Bosnian_Bull_Xx
Ne prica se o 2. Svjetskom ratu, sve ostale civile,slavoni, kommunisti, roma i svi ostali sto su ubijeni u logorima, spanjolci, talijani, austrijanci sto nisu nista ima li sa jevrejskom vjerom, za njih ni rijec, samo jevreji su bitni, isto mediji danas rade kao tad!
Jakako
,,kidnepovani,, ljudi zarobljeni u borbi su ratni zarobljenici a ne kidnepovani. smrdis evropo smrdis do neba
mekac
Njima se daje pravo da odrze minut sutnje,a sve ruske klubove su iskljucili iz evropskih takmicenje u svim sportovima.!Pa kazu nema politike u sportu ima itekako i to sve smrdljivi ameri prave.
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.