Villas-Boas: De Bruyne je poput legende Scifa

Villas-Boas: De Bruyne je poput legende Scifa

Andre Villas-Boas, menadžer Chelseaja, uoči večerašnjeg susreta sa Genkom u Ligi prvaka, uporedio je Kevina De Bruynea sa legendarnim Belgijancem Enzom Scifom.

De Bruyne se dugo povezivao sa Plavcima, a Villas-Boas je priznao da je tim sa Stamford Bridgea pratio 20-godišnjaka. Veznjak Genka imat će priliku večeras impresionirati portugalskog stručnjaka.

"Kevin je iznimno tehnički nadaren. Podsjeća me na stare tehničare belgijskog nogometa poput Enza Scifa. Nismo samo njega pratili. Pratili smo brojne igrače ranije, što  ne znači da će nam se pridružiti svi igrači koje smo pratili", rekao je Villas-Boas.

Zaprati Chelsea, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Chelsea Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti