Villas-Boas: Koliko ja znam, Bale ostaje u Tottenhamu

Mladi stručnjak istakao

Villas-Boas: Koliko ja znam, Bale ostaje u Tottenhamu

Jedan od najboljih igrača svijeta trenutno, Gareth Bale se nalazi na meti najvećih evropskih klubova. Skauti Reala redovno dolaze na utakmice Tottenhama, a na tribinama White Hart Lanea je sjedio i legendarni Zinedine Zidane.

Ipak, portugalski stručnjak, Andre Villas-Boas je istakao kako vjeruje da njegova glavna uzdanica neće napustiti klub na ljeto.

 

"Prema informacijama koje ja imam, igrač će ostati bez obzira na to da li ćemo izboriti mjesto u Ligi prvaka ili ne. Klub mora napredovati uz svoje najbolje igrače", rekao je Villas-Boas te je dodao na kraju:

Potražite više informacija na temu Premier league:

 

"Gareth igra vrhunski u Premier ligi što je jako teško. On može postati još bolji. Imao sam priliku da radim sa nekoliko sjajnih igrača i Gareth je svakako među najboljim. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti