Villas -  Boas napušta Zenit na kraju sezone
Foto:EPA

Nije zadovoljan transfer rokom

Villas - Boas napušta Zenit na kraju sezone

S. Bošković

Andre Villas - Boas rekao je da će na kraju sezone napustiti klupu Zenit St' Peterburga na kraju sezone.

Bivši trener Chelseaja i Tottenhama prošle sezone osvojio je Rusku Premier ligu sa Zenitom, ali sve mu se okrenulo naopačke kad je dobio šest utakmica kazne zbog vrijeđanja službenih lica na utakmici.

Ovaj 37-godišnji trener za službeni site Zenita rekao je: "Na kraju prošle sezone klub mi je ponudio produženje ugovor, ali odbio sam tu ponudi i na kraju ove sezone ću otići."

"Nismo uradili za vrijeme transfer roka ono šta smo željeli i sad smo limitirana ekipa. Igrači koji su došli nisu ispunili očekivanja, a limit na strane igrače se promijenio."

"Unatoč tome mi ćemo nastaviti raditi i imamo bodovni zaostatak za nadoknaditi, i probati ćemo biti uspješni u Ligi prvaka."

Zenit je nakon sedam kolo treći na tabeli i vodeći CSKA im bježi šest bodova.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najčitanije iz kategorije