5

Komentari (5)

Benz
Evo ga Caus i bahati ovaj bahati onaj .. svaki tekst mu je neko bahat ili ponizen kao nikad u zivotu
BaboBih
Koji ste vi debili od novinara, pa zar moze neko biti toliko glup. Napisao citav neki tekst gluposti i izmislja nesta. Fol ono ima pare mora da je bahat. Cure su dosle da se slikaju a taj frajer se nako ubacio kao de i mene uslikaj za****va se.. za****va te cure malo. A vi pravite neke drame i lazi i gluposti... kakvo sranje ste postali
KB9
Pa sta ocekujes da napise osoba koja navija za Barselonu....kompleksi su cudo ;)
axel42
Još frajer nezna za drugi izraz osim "bahat". Svaka objava o Mbappeau mu počinje sa bahati, sad i o ovom Viniciusu!! Pa daj upotrebi nekad neki drugi izražaj, jbt škola koju si završio!
pjanke.sa
@axel42 kakva ba skola jesi dobar ti? Ne treba ss.ba novinarima skola oni su iznad bosanskog jezika
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.