5

Komentari (5)

Adrian
NoSikiriky
Niko ne podržava rasizam ja prvi, ali bi još malo bilo bolje kad bi bio malo mirniji, igračina ali malo je pakaš od čovjeka, to trebate priznati..
Adrian
Druze, ta prica ne pije vode, samo u La ligi dobiva uvrede sa tribina, samo u la ligi sudije ne reaguju, samo u la ligi ga marišu kako stignu i ništa, dok u Ligi prvaka skroz druga priča, nika ga ne vrijeđa, samo jedan žuti karton dobiven u odnosu na 12 u La ligi.
NoSikiriky
Pa dobro u Španiji su malo veća ****a po tom pitanju, u Evropi logika da ne bi trebao imati probleme jer kad gledaš koliko ima crnih igrača u Evropi nema potrebe da ga vrijeđaju već oni gledaju samo je li dobar igrač, po mn stvarno Viniciusu je najbolje na Nou Campu kada je u pitanju Španija i gostujući teren, govorim čisto, niti je imao problema sa publikom, ništa specijalno ni sa igračima, tako da...
Adrian
I tako treba da bude fer i poštena borba na terenu, na tribinama korektno navijanje da bude nije bitno koji stadion ali to izgleda u Španiji malo teže.
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.