Marinović pred Tuzla City: Želimo na reprezentativnu pauzu otići u što boljem raspoloženju

Sarajevo sutra gostuje na Tušnju

Marinović pred Tuzla City: Želimo na reprezentativnu pauzu otići u što boljem raspoloženju

Endin Čaušević

Jedan od derbija 14. kola Premijer lige BiH igra se sutra na Tušnju gdje će Tuzla City ugostiti Sarajevo.

Lider na tabeli gostuje u Tuzli nakon remija u gradskom derbiju protiv Željezničara i sigurno je da bordo klub želi nastaviti sjajan niz bez poraza.

Utakmica na Tušnju igra se od 13 sati, a pred ovaj meč oglasio se i trener Sarajeva, Vinko Marinović, koji je otkrio svoja očekivanja.

"Očekuje nas jedan kvalitetan protivnik s kojim smo mi igrali ovdje i koji je stvarno bio dosta bio u prvoj utakmici koju smo igrali na Koševu. Međutim, došlo je i tu do promjene trenera koji je sigurno donio nešto novo u ova dva kola tako da nas sigurno očekuje jedna teška utakmica, ali naravno mi se spremamo i za sve ostale ove utakmice koje smo igrali. Želimo da igramo što kvalitetnije kako bismo na ovu pauzu otišli u što boljem raspoloženju", rekao je Marinović.

Zaprati FK Sarajevo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sarajevo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Edin Merlin
Samo jako i napadacki !
3 0
Ecosport
A što niko ne spominje koronu?
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi