Marinović pred Zrinjski: Sutra ćemo napraviti neke određene promjene

Trener Sarajeva pred meč

Marinović pred Zrinjski: Sutra ćemo napraviti neke određene promjene

Endin Čaušević

Fudbaleri Sarajeva sutra na Koševu igraju protiv Zrinjskog meč četvrtfinala Kupa BiH.

Ovi timovi su na istom terenu igrali prije svega nekoliko dana u okviru Premijer lige, a Plemići su uspjeli slaviti sa 1:0.

No, sigurno je da će sutra biti dosta drugačija utakmica jer je u igri plasman u polufinale.

Svoja očekivanja pred ovaj meč otkrio je i trener Sarajeva, Vinko Marinović, koji je najavio neke određene promjene u ekipi.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

"Sigurno da moramo dosta dobra promijeniti i u načinu igre i u pristupu, moramo biti dosta agresivniji i konkretniji u fazi napada. Napravit ćemo neke određene promjene kako bismo došli do što bolje i kvalitetnije igre i kako bismo se plasirali u narednu rundu takmičenja", rekao je Marinović.

Zaprati FK Sarajevo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sarajevo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Sarbit2019
Mozete kmecari koliko ko hoce F.K Sarajevo ce opet Biti Šampion BiH.
9 1
Zamfir19_46
To brate promjeni malo imas dva tima.
9 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti