Vinko Marinović: Ponosan sam na ove momke i rezultate koje smo ostvarili u ovoj godini

Sarajevo uvjerljivo prvo

Vinko Marinović: Ponosan sam na ove momke i rezultate koje smo ostvarili u ovoj godini

Edmir Škorić

Nakon utakmice 19. kola m:tel Premijer lige Bosne i Hercegovine svoj komentar dao je i šef stručnog štaba FK Sarajevo, Vinko Marinović.

Sarajevo je s 2:1 slavilo protiv Slobode u 19. kolu, pa je godinu okončalo uvjerljivo sa devet bodova prednosti u odnosu na Željezničar i bez poraza u domaćim takmičenjima u protekloj godini.

"Prije svega čestitke igračima na odličnoj polusezoni i čitavih godinu dana odličnih igara. Veliki uspjeh sigurno za sve nas koji smo prošli kroz cijeli ovaj period i možemo biti ponosni na sebe. Danas smo imali dosta šansi za taj treći pogodak, nismo uspjeli da ga postignemo, ali došli smo do tri boda i sada idemo na zasluženi odmor. Možemo biti ponosni i zadovoljni kroz cijelu polusezonu, igralo se dosta utakmica na 3 fronta i 45 osvojenih bodova u ligi je odličan uspjeh. Kroz cijelu sezonu smo težili ka ovoj poziciji, imali smo malih problema i sa virusom, ali ponovo da kažem ponosan sam na momke i želim iskoristiti priliku da im čestitam", rekao je Marinović, pa je dodao.

Bordo tim sada ide na zasluženi odmor, pa slijedi derbi sa Željezničarom u februaru naredne godine.

Zaprati FK Sarajevo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sarajevo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Nedim.
Zahvalite Husrefu on je ovu ekipu pravio od temelja.Dosli ste na gotovo
0 15
Rajvosa2019
Ponosni smo mi sefe na vas , polusezona + godina 2020 za pamcenje
14 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi