Marinović: Presudio je jedan trenutak

Sarajevo ispalo

Marinović: Presudio je jedan trenutak

A. Čaušević, foto: D. Kurbegović

Sarajevo se nije uspjelo plasirati u grupnu fazu Europa lige nakon što je od Celtica poraženo s minimalnih 0:1. 

Vinko Marinović je u izjavi poslije utakmice kazao kako je presudio jedan trenutak kada je popustio jedan nivo koncentracije.

"Igrali smo dosta dobro u odbrani, čekali smo neke otvorene situacije, imali smo jednu ili dvije dobre situacije, presudio je jedan gol, presudio je taj trenutak", kazao je Marinović za Arenu Sport.

"Dosta dobro smo radili u prvom poluvremenu, pokavali smo sa dužim posjedom, i dužim napadom, ali došla je jedna greška i koštala nas gola i eliminacije."

Potražite više informacija na temu Liga Evrope:

"Većim dijelom utakmice su imali posjed jer su igrali sa tri igrača nazad, jedan nivo koncentracije je popustio, došlo je do gola i bilo je teško vratiti se", dodao je trener bh. prvaka.

Sarajevo se sada okreće domaćim mečevima, a naredni ispit je u ponedjeljak i teško gostovanje ekipi Zrinjskog.

Zaprati FK Sarajevo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sarajevo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

bistrik87
Vinko bravo, pametno si pokusao, drugacije ne mozes protiv njih i igrat. Steta, dva tri pojacanja za slijedece sezone i bit ce grupna faza.
12 1
Fcs
Nema veze. Dobro je bilo. Hajmo sad svinjskog poderati. Nedaj Vinko da padnu!
11 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi