13

Komentari (13)

Plavi21
Hahahaha ha čuj 365 dana bez poraza, a nije nije se igralo 4,5 mjeseci.. Hahahahahahabahah
Huso00
Uvijek vi mitomani se javaljate, tesko vam aaa ??
enko
Moj arnele ,ocito ne pratis dobro premijel ligu,sarajevo ne vjeruje svojim mladim igracima iz akademije a kamoli iz nekog klyba premijer lige.nebi ni o cipeticu,iako je kvalitetan,govorili tako da nije igrao za repku.ima kvalitete u nasoj ligi,mozda ne za repku ali za sarajevo da
AsmirM
Neka kupe 2 -3 domaca igraca najbolje iz ostalih ekipa i to je to , Nista uvoz iz regiona
Arnel925
Koga da uzmu? Ko bi imao kvalitet za Sarajevo? Možda Stilic ali on je u godinama i igra za komšije. Možda Cipetic ili Beganovic iz Slobode, ne vidim druge iz naše lige što bi mogli uci u tim i zamjeniti nekoga iz početni 11, zato i Sarajevo traži pojačanja van države
Halilovich
Cipetic na beku je prava opcija. tamo smo deficitarni. A ako ode tatar ja bih volio ziljkica. mogao bi on pokriti lijevu stranu.
GiS
Oremus fenomenalan na desnon beku, i da dovodimo Beganovica koji ce postati novi Dusan Hodzic...Cipetic igra za listicu i kod nas sigurno nece doci
Halilovich
@GiS igrao je i Sesar za listicu pa je zavrsio kod nas. kakve to veze ima. Mrzim i ja siroki brijeg kao klub, ali svakog posebno mrziti tema potrebe.
SarajevoFC
Ma kakav Stilic, neka ga tamo. Niti bi bi on dosao niti nam treba ista sa krmetnjaka. Jedino bi bilo zanimljivo vidjeti skretnicare kako pjene kad bi ga vidjeli u bordo dresu.
velezovac
Stojan Vranješ,Vukašin Benović i Huseinbasic iz Radnika su pojacanja za FK.Sarajevo..
Huso00
Kakav crni Cipetic jucer ga Krste 100x slao po burek
Adohordas
Druze jesil dobar ikako?Cipetic ode vani 1000%,uostalom nemozemo ga mi dovesti jer nemamo toliko love...Najmanje ce ga Siroki prodati z 500hiljada € a jos mu uvijek raste cijena zbog repke...zivi bili pa vidjeli,msm i ja bi ga volio vidjeti na beku kod nas ali to nema nikakve sanse da se desi.Uostalom mislim da i on sam ima zelju vecu otici vani igrati nego da ostane tu.
Adohordas
Druze zapamti onog igraca Bradonjica,mislim da ce uprava Sarajeva pogrijesiti ako ga ne dovedu,20 godina,mladi reprezentativac...Ako si ga gledao protiv Njemacke neki dan znas onda o kome ti pricam hehe,cak su i svabe ga pohvalile poslje te utakmice.
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.