Vinnie Jones ima poruku za Mesuta Ozila

Nijemac ga razočarao

Vinnie Jones ima poruku za Mesuta Ozila

Endin Čaušević

Njemački fudbaler Mesut Ozil propustio je utakmicu Arsenala protiv West Hama minulog vikenda u okviru trećeg kola engleskog Premiershipa.

Ozil se nije baš proslavio igrama u prva dva kola protiv Manchester Cityja i Chelseaja zbog čega se našao na udaru javnosti. Arsenal je u subotu na svom terenu savladao West Ham sa 3:1, a Unai Emery nije mogao računati na njemačkog veznjaka.

Nijemac je poručio da je prehlađen i da nije u stanju igrati utakmicu protiv gradskog rivala. Mnogi su odmah pomislili da je to sumnjivo jer već sedmi put ove godine Ozil ne igra zbog navodne prehlade, a zanimljivo da se to svaki put desilo kada je u lošijoj formi.

U engleskim medijima danas se oglasio i nekadašnji fudbaler Vinnie Jones koji je sada više poznatiji kao glumac. Jones je poznat po tome što je uvijek ostavljao srce na terenu i očito ga je naljutio Ozilov potez da izbjegne još jednu utakmicu zbog kritika.

Potražite više informacija na temu Premier league:

"Neka ide i gradi puteve ili se zaposli u bolnici da kuha za bolesnike. Radi nešto zbog čega ćeš biti ponosan ako nisi ponosan što imaš trenutno najbolji posao na svijetu. To je sve što mogu da mu kažem", rekao je Jones.

Zaprati Arsenal, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Arsenal Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

mesut10
Nekada su igrači igrali pod injekcijama, danas ne igraju zbog prehlade... Danas imaju po 350 hiljada funti sedmično kao Ozil, nekada se igralo za 30% od te cifre. Neka im još povećaju plate...
13 2
black and red
Kermit.....cim neigra arsenal dobije...
2 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi