Viole nude 9, Vukovi traže 12 miliona eura?

Talijanski klub uporan

Viole nude 9, Vukovi traže 12 miliona eura?

O. Lekić

Čelnici Fiorentine prema pisanju njemačkih medija još uvijek nisu odustali od našeg reprezentativca i igrača Wolfsburga Zvjezdana Misimovića, a povreda Stevana Jovetića navodno je natjerala čelnike toskanskog kluba na veći angažman.

Povreda Jovetića koji će pauzirati pola godine navodno je natjerala čelnike Fiorentine da još jednom pokušaju stupiti u kontak s Wolfsburgom kako bi dogovorili transfer Misimovića.

Njemački mediji pišu da je na adresu njemačkog kluba stigla ponuda od devet miliona eura, no navodno čelni ljudi Wolfsburga traže tri miliona više.

Također se navodi da bi se vrlo brzo trebalo saznati da li će se naći kompromisno rješenje za ovaj transfer.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti

Najčitanije iz kategorije